Clips

I agree with the policy of Youtube. Thank you so much for the beautiful clips on the web. Thank you Bellecourse for your wonderful clips delayed. We could enjoy together and meet young vivid Nana, even Nana on the stage of the British Concert 1974! In this site, we use clips only for private use, not for comercial. Sachi

3/04/2008

アンドラでコンサート♪ Concert in Andorra


Nana Mouskouri Group,Multiplyからのニュースによりますと、
アンドラで、7日にコンサートが予定されていて、その公式発表のビデオが公開されました
→: RadioTVAndorra
Nana MouskouriGroup
ビデオ、Video

La cantant Nana Mouskouri oferirà un concert a Escaldes amb motiu del Dia de la dona
El Comú d´Escaldes-Engordany ha presentat el concert que es farà el 7 de març amb motiu del dia internacional de la dona. Aquest any serà la cantant grega Nana Mouskouri l´encarregada de posar la música a aquest jornada. El concert es farà al Prat del Roure. Les entrades es posaran a la venda dilluns. En aquesta ocasió s´ha triat una artista internacionalment coneguda que ha fet gaudir els amants de la música des de fa més de 45 anys.
Nana Mouskouri obrirà el 7 de març a Escaldes-Engordany la seva gira mundial de comiat dels escenaris. La cantant grega, als seus 70 anys, actuarà al Prat del Roure en el concert que des de fa quatre anys organitza la parròquia escaldenca i el Ministeri de Salut, Benestar i Família amb motiu del dia internacional de la dona. Les entrades per al concert es posaran dilluns vinent a la venda al preu de 30 euros. Aquest serà un dels concerts estrella del colors de música d´Escaldes-Engordany. Pere Moles ha confirmat que la programació ja està tancada, però encara no es pot anunciar el concert més important. Moles també ha assenyalat que la proposta d´organitzar un gran concert anual conjuntament amb la capital es pot materialitzar aquest mateix 2008.

No comments: