Clips

I agree with the policy of Youtube. Thank you so much for the beautiful clips on the web. Thank you Bellecourse for your wonderful clips delayed. We could enjoy together and meet young vivid Nana, even Nana on the stage of the British Concert 1974! In this site, we use clips only for private use, not for comercial. Sachi

12/06/2011

Nana Mouskouri - Despre cariera si viata sa






Uploaded by brailamuntenia on 3 Dec 2011

Cântăreaţa Nana Mouskouri, care va concerta pe 4 decembrie la Bucureşti, a lansat luni albumul "Nana and friends: rendez-vous", ce cuprinde unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, înregistrate alături de mari nume ale scenei internaţionale, ca Joan Baez, Julio Iglesias şi Lara Fabian.


Albumul, lansat de casa de discuri Mercury France, cuprinde 15 piese, în care pot fi ascultaţi, alături de Nana Mouskouri, artişti precum: Lara Fabian, Julio Iglesias, actorul Alain Delon, Joan Baez şi mulţi alţii, printre care şi fiica cântăreţei - Lenou.

Această lansare vine la numai câteva săptămâni de la lansarea unui alt album cu duete, "Tragoudia apo Ellinika Nisia" (Cântece din Insulele Greceşti), de data aceasta împreună cu mari voci ale Greciei, printre care şi Haris şi Elena Paparizou. Materialul a fost lansat pe 13 octombrie, de ziua artistei.

Aceste noi lansări se adaugă celor peste 450 de albume lansate de Nana Mouskouri.

Pentru concertul susţinut de Nana Mouskouri şi orchestra sa la Sala Palatului din Capitală, pe 4 decembrie, biletele pot fi achiziţionate la următoarele preţuri: 500 de lei (categoria VIP), 400 de lei (categoria 1), 300 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3) şi 150 de lei (categoria 4).

Biletele pot fi achiziţionate de la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul, Magazinele Flanco, Victoria şi Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro şi blt.ro.

Concertul este organizat de Project Events, în colaborare cu European Event Services.

Deşi a mai fost în România, în 2008, pentru o gală caritabilă a UNICEF, cântăreaţa a ales de data aceasta să susţină un concert live la Bucureşti, dar tot pentru a ajuta UNICEF - o parte din sumele încasate din acest concert vor fi donate organizaţiei al cărei ambasador este din 1993.

Nana Mouskouri este unul dintre marii artişti ai lumii care au reuşit să scrie istorie în muzica internaţională. În cariera sa de peste cinci decenii a vândut peste 400 de milioane de discuri, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor. Printre piesele celebre cântate de aceasta se numără "Amazing Grace", "Only Love" sau "I Have A Dream".

Nana Mouskouri, pe numele său real Ioanna Mouschouri, s-a născut pe 13 octombrie 1934 în Chania din insula Creta. Trei ani mai târziu, artista se mută în Atena, unde urmează mai târziu cursurile Conservatorului.

Primul său cântec "Fascination" este înregistrat în 1957 în două limbi: engleză şi greacă. După participarea în 1960 la Festivalul Greek Song şi Mediterranean Song Festival din Barcelona, aceasta primeşte recunoaşterea Europei. În 1962 îl cunoaşte pe Quincy Jones, cu care pleacă la New York şi înregistrează un album de jazz american intitulat "The Girl From Greece Sings".

Melodiile de pe discurile sale au fost interpretate şi înregistrate în multe limbi, inclusiv greacă, franceză, engleză, germană, italiană, portugheză, spaniolă, ebraică, chineză mandarină şi maori, fapt ce i-a adus recunoaşterea şi adulaţia milioanelor de fani de pe toate continentele.

Nana Mouskouri îşi împarte cu succes viaţa între cariera muzicală, familie şi strângerea de fonduri pentru UNICEF, organizaţie pe care o reprezintă ca ambasador al său din 1993. Cântăreaţa a fost aleasă parlamentar european între 1994 şi 1999.

Category:
Pets & Animals

Tags:
GreciaconcertCântăreaţaBucureştiBucharest Concert LiveNana and friends: rendez-vousJoan Baez

No comments: