Clips

I agree with the policy of Youtube. Thank you so much for the beautiful clips on the web. Thank you Bellecourse for your wonderful clips delayed. We could enjoy together and meet young vivid Nana, even Nana on the stage of the British Concert 1974! In this site, we use clips only for private use, not for comercial. Sachi

5/11/2008

Nana News from http://evz.ro

Read more

Nana Mouskouri, la Gala UNICEF


Raluca Moisă
Duminică, 11 Mai 2008


Cântăreaţa a venit la Bucureşti pentru a ajuta la strângerea de fonduri care vor fi distribuite în 30 de spitale din ţară.

Celebra cântăreaţă Nana Mouskouri, Ambasador Internaţional al Bună- voinţei pentru UNICEF, a fost invitatul special al Galei UNICEF, eveniment desfăşurat aseară şi transmis în direct de TVR 1. La prima sa vizită în România, artista a contribuit la strângerea de fonduri iniţiată de UNICEF pentru maternităţile din România. Banii adunaţi la teledonul de aseară se vor îndrepta către 30 de unităţi medicale din toată ţara, numite „Spital prieten al copilului“.

„Mă bucur foarte mult că mă aflu în România, sper să nu fie ultima dată când vin aici. Copiii sunt un dar de la Dumnezeu, iar noi nu trebui să privim acest lucru ca pe ceva ce ni se cuvine. Peste tot în lume şi în România, copiii, dar mai ales bebeluşii, au nevoie de ajutor“, a declarat artista în cadrul unei conferinţe de presă susţinute înainte de teledon.

„Spitalul, prieten al copilului“

„Am avut o copilărie dificilă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar faptul că am avut o familie, un sprijin, m-a făcut să realizez cât de important este acest lucru“, a mai spus Nana Mouskouri, acum în vârstă de 74 de ani. Ea a sosit la Bucureş ti vineri seara şi va părăsi Capitala în cursul zilei de azi. Gala de strângere de fonduri a fost prezentată de Andreea Marin, Ambasador al Bună- voinţei pentru UNICEF România, recent întoarsă din Niger, unde s-a aflat în calitate de reprezentant al organizaţiei.

Iniţiativa „Spitalul, prieten al copilului“ a fost lansată de UNICEF în 1991 şi are drept scop transformarea maternităţilor în centre de promovare a alăptării, considerată cea mai bună metodă de nutriţie pentru copii, care ajută la dezvoltarea lor fizică şi intelectuală.

Read by intertran
Visit also
More Serch results
Photos

No comments: