Clips

I agree with the policy of Youtube. Thank you so much for the beautiful clips on the web. Thank you Bellecourse for your wonderful clips delayed. We could enjoy together and meet young vivid Nana, even Nana on the stage of the British Concert 1974! In this site, we use clips only for private use, not for comercial. Sachi

7/25/2008

Nana News from www.bloggen.be




Newsroom : Nana Mouskouri neemt afscheid van podium.
De Griekse zangeres Nana Mouskouri (ESF 1963) heeft gisterenavond in Athene afscheid genomen van het podium. De inmiddels 73-jarige zangeres gaf in het Herodes Atticus theater aan de voet van de Akropolis het laatste concert van haar 'Farewell world tour'.

Ze bracht nummers uit haar uitgebreide repertoire. De zangeres is één van de best verkopende artiesten ooit en heeft wereldwijd meer dan driehonderd miljoen albums verkocht en ze zong onder meer in het Frans, het Engels, het Grieks, het Portugees en zelfs in het Japans.

Drie jaar geleden kondigde ze reeds aan dat ze ging stoppen met optreden. Enkele uren voor het concert werd Mouskouri nog geëerd door de stad. "Ik wilde niet stoppen zonder het publiek te bedanken", zei de zangeres. "Ik heb zo lang kunnen optreden omdat zij naar mij luisterden." Naast zangeres was Mouskouri ook ambassadeur voor UNICEF en ze zetelde in de jaren negentig voor Griekenland in het Europees Parlement. (bron : deredactie.be)

Read More

No comments: