Clips

I agree with the policy of Youtube. Thank you so much for the beautiful clips on the web. Thank you Bellecourse for your wonderful clips delayed. We could enjoy together and meet young vivid Nana, even Nana on the stage of the British Concert 1974! In this site, we use clips only for private use, not for comercial. Sachi

7/25/2008

Nana topics from freenews.ro/



Nana Mouskouri spune adio fanilor

Nana Mouskouri, una dintre cele mai cunoscute cintarete de origine greaca din intreaga lume, a sustinut, miercuri seara, ultimul sau concert din cariera, in fata publicului grec, la teatrul Odeon din Atena.

Nana Mouskouri, acum in virsta de 74 de ani, a interpretat multe arii clasice, piese de jazz, folclor si pop, la final multumindu-le spectatorilor pentru primirea calduroasa de care a avut parte. La eveniment, au participat multe personalitati politice din Grecia si strainatate, printre care s-a numarat premierul grec Costas Caramanlis. Cu citeva ore inainte de spectacol, artista a primit din partea primarului Atenei o medalie de aur, in prezenta primarilor oraselor Berlin si Luxembourg. Dupa anuntul retragerii de pe scena muzicala, Mouskouri a plecat intr-un turneu international, care a durat trei ani, pentru a-si lua adio de la fani. Nana Mouskouri s-a nascut si a crescut in Grecia si a facut studii de pian si canto la Conservatorul din Atena. Ea este artista cu cele mai multe albume vindute din toate timpurile, primind mai mult de 300 de discuri de aur si platina. Cintareata este casatorita cu impresarul ei, Andr・Chapelle, si locuieste in prezent in Elvetia. Anul acesta, Mouskouri a venit in Romania sa sprijine stringerea de fonduri pentru maternitati, in cadrul unei gale organizata de UNICEF in mai.

Adaugat la: 25.07.2008 07:28



Read More

No comments: