Clips

I agree with the policy of Youtube. Thank you so much for the beautiful clips on the web. Thank you Bellecourse for your wonderful clips delayed. We could enjoy together and meet young vivid Nana, even Nana on the stage of the British Concert 1974! In this site, we use clips only for private use, not for comercial. Sachi

7/25/2008

Nana News from www.yle.fi/




Nana Mouskouri päätti pitkän uransa
Julkaistu 25.07.2008, klo 13.23 (päivitetty 25.07.2008, klo 13.28)


Kuva: EPA/Martin Schutt

Laulaja Nana Mouskouri on pitänyt jäähyväiskonserttinsa kotimaassaan Kreikassa. 73-vuotias Mouskouri päätti puoli vuosisataa kertäneen uransa komeasti, muinaisen amfiteatterin raunioilla Ateenassa. Yleisön joukossa oli muun muassa Kreikan pääministeri Kostas Karamanlis.



Mouskourin levyjä on myyty yli 300 miljoonaa. Kreikan lisäksi hän on levyttänyt ranskaksi, englanniksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi, hollanniksi, portugaliksi, hepreaksi ja japaniksi.

Kappaleita kertyi puolitoista tuhatta, joista suurin hitti oli 1980-luvun puolivälin Only Love.

Mouskouri ilmoitti jo kolme vuotta sitten aikovansa vetäytyä eläkkeelle. Hän kertoi, että hänellä ollut enää uutta annettavaa, joten oli aika kiittää ja kumartaa. Sen hän teki pitkällä jäähyväiskiertueella, joka huipentui Ateenaan.

AFP, YLE Uutiset



Read More

No comments: